gimnazija-slobodan-skerovic-prostitutkaU PODGORIČKOJ GIMNAZIJI: Samo pre nekoliko meseci Gimnazija “Slobodan Škerović” bila je uzdrmana zbog snimka seksualnog odnosa između dvoje učenika prvog razreda u toaletu te škole, objavljenog na društvenim mrežama

Gimnazija Slobodan Škerović, prostitutkaNovi skandal u podgoričkoj gimnaziji uznemirio je roditelje, koji ne mogu da poveruju u to da je žena srednjih godina bila u školskom dvorištu, razgovarala sa učenicima i nudila im seksualne usluge.

Da li se u dvorištu Gimnazije “Slobodan Škerović” u Podgorici zaista odigrala svojevrsna drama u kojoj je jedan od aktera bila izvesna prostitutka, pokazaće istraga, s obzirom na to da je rukovodstvo škole “slučaj” prijavilo policiji.

Podgorički mediji objavili su da je izvesna žena srednjih godina pre nekoliko dana bila u školskom dvorištu, razgovarala sa nekoliko učenika i nudila im seksualne usluge.

Pošto je juče bio neradni dan u gimnaziji i kapija je bila zaključana, dok neki od profesora uopšte nisu ni upoznati sa navodnim slučajem niti su hteli da govore ima li prostora za paniku i kako zaštititi školu od takvih i sličnih pojava, prenose “Večernje novosti”.

Foto-ilustracija: Profimedia/Corbis

– Niti sam čuo, niti primetio išta neobično u školi, niti zabrinutost među učenicima, a ne znam ni da je iko od roditelja reagovao zbog tako nečeg, prema tome ne znam da se išta slično dogodilo –rekao nam je jedan od profesora gimnazije.

Direktorka gimnazije Zoja Bojanić Lalović je kratko odgovorila:

– U dvorištu škole jedna žena je prišla našem učeniku i, po izjavi učenika, neprimereno sa njim razgovarala. Učenik je to ispričao pedagoško-psihološkoj službi. Uz snimak koji su zabeležile naše kamere, prijavili smo slučaj Centru bezbednosti – kazala je ona.

NIJE PRVI PUT

Ovo nije prvi put da Gimnazija bude u centru pažnje zbog skandala. Samo pre nekoliko meseci Gimnazija “Slobodan Škerović” bila je uzdrmana zbog snimka seksualnog odnosa između dvoje učenika prvog razreda u toaletu te škole, objavljenog na društvenim mrežama.

Prema nezvaničnim saznanjima, tada je iz škole isključen učenik koji je imao seks sa vršnjakinjom, ali je devojčica nastavila školovanje. Snimak je posle nekoliko sati izbrisan sa mreže.

(Telegraf.rs/ Izvor: Novosti.rs)

Oglasi