VEST NA DRUŠTVENOJ MREŽI IMA 13 MILIONA KOMENTARA

 

Mnogi ljudi tokom čitavog života sakupljaju novac za kupovinu nekretnine. Ovaj poduhvat je vrlo komplikovan, a najčešće zahteva dodatni posao, veliku uštedu i dugogodišnja odricanja.

Jedna kineskinja je osmislila genijalan plan i u vrlo kratkom roku obezbedila sebi krov nad glavom.  Ksiaoli je iz Šenžena, a svoju ideju je realizovala na spektakularan način.

Za prikuplljanje 20 000 evra, koliko je koštala kuća u predgrađu trebalo joj je vrlo malo vremena. Najpre je zavela 20 muškaraca, koji su želeći da joj ugode, kupili zavodnici po jedan telefon i to Ajfon 7.  Ksiaoli je uređaje prodala preko jednog kineskog sajta, što joj je donelo pozamašnu zaradu.

Priča se vrlo brzo proširila Kinom, a javnost nagađa o osećanjima prevarenih momaka i njihovih narednih postupaka. Eventualnu želju za osvetom je podgrejala činjenica da su vest o prevari preneli vodeći kineski mediji. kineska štampa donosi više detalja o životu ove devojke.

Foto ProfimediaFoto Profimedia

Ona je iz siromašne porodice. Roditelji su bez stalnog zaposlenja, a  Ksiaoli se kao najstarija ćerka, godinama starala o braći i sestrama, piše britanski Metro. Mnogi Kinezi su ovaj postupak dočekali kritički i sa uvredama, ali ima i onih koji na njega gledaju blagonaklono, hvaleći Ksiaolinu genijalnost.

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fpravazena%2Fposts%2F1011416645643065&width=500

Na jednoj društvenoj mreži u Kini, vest je izazvala 13 miliona komentara. Evo jednog od komentara: “Ja godinama bezuspešno pokušavam da nađem dečka. Ona je zavela 20, i nterala svakog da joj kupi Ajfon! Volela bih da je upoznam kako bi me naučila toj veštini”, napisala je jedna korisnica.

Foto ProfimediaFoto Profimedia
Oglasi