Sjećate li se domaćeg glumca? Otkrio zašto nikada ne gleda svoju erotsku scenu

Ovoga glumca pamtimo po “nevinim” ulogama u Vlaku u snijegu i Vuku samotnjaku, ali postoji jedna erotska scena u kojoj je sudjelovao, a koju ne voli gledati…

Glumac Slavko Štimac proslavio se ulogama u Vuku samotnjaku i Vlaku u snijegu, a to su ujedno i njegove najpoznatije uloge.

hqdefault mesi-mesi

No postoji jedan film u kojem je Štimac sudjelovao u erotskoj sceni, a priznao je da je dan danas preskače. Naime, riječ je o filmu Varljivo ljeto ’68 u kojoj Štimac “mijesi” grudi fatalnoj pekarici Jagodinki Simonović, koju glumi Dragana Varagić.

untitled-1-1085x650x11

Iako mnogi pamte ovu scenu, a iz koje je nastala i čuvena replika: “Mijesi, mijesi, nećeti ništa škoditi”, Štimac priznaje da ovu scenu redovito preskače.

“Iskreno, i ne gledam scenu s Jagodinkom Simonović, niti naročito razmišljam o njoj. Tako da i poslije ovoliko godina ne znam što bih mislio o tom dijelu filma. Malo me iritira kad se od cijelog filma ljudi prisjećaju samo te scene. Često mi se događa da me samo za to pitaju, ali dobro”, rekao je glumac, piše Mondo.

Glumac koji je do sada snimio više od 50 serija i filmova priznaje da je počeo pažljivo birati uloge te se zbog toga ne pojavljuje često na velikom platnu.

Oglasi